Handelen in kennis en menskracht op ‘De Beursvloer’

Woensdag 11 juli vindt de 4e editie van ‘de Beursvloer’ plaats bij Aegon, aan de Snekerkade 1 in Leeuwarden. De Beursvloer is al jarenlang een succesvol event georganiseerd door de stichting Leeuwarder Uitdaging. Op de Beursvloer wordt niet in geld gehandeld, maar in veel mooiere zaken zoals Kennis, Materialen of Menskracht.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties treffen elkaar gedurende dit event op informele wijze en kijken hoe ze elkaar kunnen helpen en versterken door middel van samenwerking en kennisdeling.

‘Als ondernemer kun je echt iets betekenen voor de Leeuwarder samenleving en haar samen met ons een klein beetje mooier maken’, aldus de organisatie. ‘Zet je bijvoorbeeld in voor maatschappelijke vraagstukken zoals armoede en eenzaamheid, help maatschappelijke organisaties met een simpele hulpvraag of stel je netwerk en kennis beschikbaar. Elke bijdrage helpt, samen maken we het verschil.’

Samen met de NDC mediagroep worden diverse maatschappelijk betrokken ondernemers op de beursvloer in het zonnetje gezet. Talant en Grand Café Z vertellen hun en wethouder Friso Douwstra zal namens de gemeente Leeuwarden aanwezig zijn en de beursvloer ook passend afsluiten. De bedrijven die een bedrage leveren op de Beursvloer maken kans op een Award en worden met hun bijdrages vernoemd genoemd in een weekblad van de NDC-mediagroep.

De beursvloer start op 11 juli om 16.00 uur en zal om 17.30 uur passend worden afgesloten door Wethouder Friso Douwstra tijdens de netwerkborrel.

Voor meer informatie en aanmelding:

http://www.leeuwarderuitdaging.nl

Leeuwarder uitdaging