Leeuwarder bedrijf GO180 Personal Trainers lanceert video-analyses

De jonge ondernemers Hielke van der Lei (31 jaar) en Jeroen Dijkstra (33 jaar) van GO180 Personal Trainers lanceren deze week het nieuwe systeem ‘Gymeyes’ in hun club aan de Hobbemastraat. Volgens de ondernemers is het de eerste applicatie waarmee sporters eenvoudig hun workout filmen door middel van meerdere actiecamera’s in de club. 

”Het draait tegenwoordig steeds meer om kwalitatief trainen, kennis is daarbij kracht”, vertelt Hielke van der Leij terwijl hij door zijn privé gym loopt. Om die kennis te vergaren worden leden ondersteund door middel van video-analyses, zo leren we. In de club is een iPad te vinden waar met één druk op de knop een opname start vanuit verschillende hoeken, waarna een analyse uitgevoerd kan worden samen met de trainer.
“We willen de klant bewust maken hoe een oefening goed uitgevoerd moet worden om maximale resultaten te behalen”, aldus Jeroen Dijkstra. “Het gebeurt nog te vaak dat mensen verkeerd bewegen. Dit zorgt voor blessures en op de lange termijn minder resultaat”.
De ondernemers nodigen iedereen uit om het eens uit te proberen.
GO180 Socials 10