Extra vestiging VVV Leeuwarden aan het Oldehoofsterkerkhof

Vandaag (29 maart) opende de VVV Stadsregio Leeuwarden aan het Oldehoofsterkerkhof een extra winkel. Met de opening van deze tweede locatie in het centrum van de stad is de VVV altijd dichtbij om bezoekers gastvrij te ontvangen en informeren.

Een VVV is er van oudsher om bezoekers aan een stad een warm welkom te heten en te wijzen op alles wat er te doen is. Achterliggende gedachte: de bestedingen in een stad bevorderen, hetgeen uiteraard goed is voor de lokale- en regionale economie. Reden voor VVV Leeuwarden om daar in 2018 extra hard aan te trekken, met een vestiging in hartje binnenstad.

De nieuwe vestiging is eigentijds ingericht. De VVV wil de bezoeker hier het ‘Leeuwarden-gevoel’ overbrengen. Naast het reguliere aanbod van toeristische informatieproducten zijn hier voornamelijk producten gemaakt door Leeuwarders of over Leeuwarden te vinden. Om bezoekers te inspireren stelt VVV Leeuwarden schapruimte beschikbaar aan haar vrienden zodat zij hier hun activiteit of product onder de aandacht kunnen brengen.

Op de nieuwe locatie wordt veel aanloop verwacht, vanwege de parkeergarage, de jachthaven in de Prinsentuin, de Oldehove, het Historisch Centrum Leeuwarden en het bezoekerscentrum OBE/ Lân van Taal. Tijdens de inrichting van het pand is al gebleken dat toeristen de vestiging goed weten te vinden.

De vestiging aan het Oldehoofsterkerkhof heeft de volgende openingstijden:
Maandag: 12.00 – 15.00 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag: 11.00 – 15.00 uur.
Zaterdag: 10.00 – 15.00 uur.
Mooie zondag: 12.00 -15.00 uur.
Bij evenementen worden de openingstijden aangepast. De vestiging in de Achmeatoren behoudt de huidige openingstijden.

balie klein[1] winkel buiten van boven liggend klein