Mazzelshop wint ‘Fryske Reklamepriis’

Leeuwarder bedrijf de Mazzelshop heeft vandaag (28 juni 2018) de ‘Fryske Reklamepriis 2018’ gewonnen. Dit met het spotje ‘Foar écht goed materiaal’, waarin onder andere zanger Emyl van de band De Hûnekop de hoofdrol speelt. De prijs werd door Nina Hiddema, interim-directeur van Omrop Fryslân overhandigd aan Mazzelshop-directeur Tabe Velink.

Er kon online worden gestemd, waarbij dit filmpje van de Mazzelshop uiteindelijk won. De Mazzelshop-directeur was uiteraard zeer te spreken over de prijs. “We maken vaker filmpjes en hebben ook al eens eerder gewonnen. Het is leuk om te doen en ik ben er trots op dat we de prijs winnen. Juist omdat het ook een publieksprijs is.”
Mazzelshop Camping Totaal zit op het Leeuwarder businesspark De Hemrik en is de grootste kampeerwinkel van Friesland. De winkel is al jaren een begrip in Leeuwarden en omgeving. Mazzelshop biedt een uitgebreid assortiment in kampeerartikelen, tenten, tuinmeubelen, barbecues en speelgoed.

De Fryske Reklamepriis (FRP) is een initiatief van de Ried fan de Fryske Beweging, met als doel het stimuleren van het gebruik van de Friese taal. Een doelstelling die Nina Hiddema uiteraard nog maar eens van harte zei te ondersteunen.

Fryske Reklamepriis 2018 _3508

Tabe Velink (links) en Nina Hiddema (rechts)